top of page

Reiki-paket

Reiki på distans 3 x 30 min.
Att få Reikibehandling på distans är lika effektivt som att få en fysisk behandling.

VAD ÄR REIKI?

En Reikibehandling är en effektiv, mjuk och holistisk metod som aktiverar och stimulerar kroppens naturliga förmåga till självläkning. Reiki löser upp spänningar, och sänker stress så kroppen får möjlighet att återhämta och läka sig själv, både fysiskt och mentalt. ​En Reikibehandling är bra vid stress, oro, ångest och spänningar. 

SÅ GÅR DET TILL

Du tar emot Reiki på distans från mig. Reikienergin kan sändas på långa avstånd och därför fungerar en distansbehandling lika bra som en fysisk behandling. Det du behöver tänka på inför och under en Reikibehandling är att du ska vara på en behaglig, lugn och ostörd plats. Du kan ligga eller sitta. Ha gärna ha ett täcke eller en filt över dig så du håller dig varm.

HUR KÄNNS DET?

Under behandlingen kan man känna pirr, stickningar, värme, kyla eller kanske hur det flödar i kroppen. Andra känner mindre eller ingenting alls. Det är väldigt olika.

 

På en bestämd tid efter din behandling hör jag av mig till dig så du får möjlighet att dela dina eventuella upplevelser, ställa frågor och få feedback.​

Det kan vara bra veta att du tiden efter en behandling kan uppleva vissa fysiska eller psykiska utrensningssymptom som till exempel ont i magen, humörsvängningar, extra känslosam eller trött. Gör du det är det helt normalt. 

Usui Reiki Holy Fire III © 

Pris: 900 kr

BOKA NU
reiki Behandling
bottom of page