top of page
Mode i rosa

Hälsocoachning online

SÅ GÅR DET TILL

  • Alla inbokade möten sker digitalt, online, via Google Meet.

  • Inför varje möte får du fylla i ett omfattande hälsoformulär, som finns i en säker journalportal. Du når formuläret via en länk som du får till din mejl.

  • Inför varje möte får du även fotografera din tunga och ditt ansikte. Du laddar sen upp dina foton i den säkra journalportalen. Tydliga instruktioner kommer i god tid via mejl före vårt möte.

  • Under våra möten går vi igenom ditt nuvarande hälsotillstånd och dina upplevda problem och du får personligt utformade rekommendationer och råd utifrån dina aktuella besvär och behov.

Nagel konst

Tung- och ansiktsdiagnostik

Vad kan vi se på ansikte och tunga?

Precis likt zonterapi har tunga och ansikte flera reflexzoner som tydligt visar oss hur väl kroppens olika system och organ arbetar tillsammans.
 

Genom att titta på ansikte och tunga kan vi på så vis alltså se på vilket sätt kroppen behöver stöd, genom att läsa av färg, form, linjer, fuktighet, beläggning med mera.

Tung- och ansiktsdiagnostik har sina rötter i den österländska medicinen och har idag utvecklats till ett väldigt värdefullt och effektivt analysverktyg.

Som holistisk terapeut letar jag alltid efter grundorsaken till dina problem och symptom, och där spelar avläsningen och analysen av din tunga och ditt ansikte en stor roll i kartläggningen av dina eventuella obalanser och nedsättningar.

D80F9CC5-8D1B-4174-AE47-8FAC65A4A5A5.jpeg
bottom of page