top of page

Om mig

C6948E70-217A-4C33-80A4-C516EF5A57F8.png

Jag som har Lingmarker HOLISTIC heter Karin, är 47 år, och jag bor i Stockholm. Min familj består av mina två vuxna barn Evelina och Emil. Jag älskar inredning och att fixa i hemmet, speciellt med fynd från secondhand.  

Anledningen till att jag kom in på den holistiska hälsans spår är för att jag led av hälsobesvär som magproblem, hudproblem, huvudvärk, migrän, utmattning i många år. Under åren jag i kontakt med holistiska hälsoinsatser och fick på så vis uppleva hur min hälsa förbättrades.

Det är grunden till varför jag bestämde jag mig för att utbilda mig inom holistisk hälsa - och starta mitt företag Lingmarker HOLISTIC. Jag kände att jag ville kunna ge samma möjlighet till andra, att läka naturligt och förbättra hälsan på ett hållbart sätt.


Jag valde att utbilda mig till hälso- och livsstilsterapeut på Holistic Health Academy. Jag fastnade för deras holistiska hälsocoachningsmetod som bygger på inslag från flera olika värdefulla terapier som funktionsmedicin, kinesisk medicin och homeopati. I metoden ingår även näringslära, mental träning och analysverktyget tung- och ansiktsdiagnostik.

Läs gärna mer om holistisk hälsocoachning online och om tung- och ansiktsdiagnostik, genom att trycka knappen längre ner ”Läs mer om holistisk hälsa”

Mina Reikiutbildningar har jag gjort hos hos Linda Ljungarå, steg 1 och 2, och min Reiki Master-utbildning på Reikiakademin och Åsa Elvegård Stark.
I grunden är jag även utbildad pedagog och coach. ​

Hjärtligt välkommen att boka tid!

bottom of page